В Ірпені відкрили школу «Astor School» (відео)

Вранці 1 вересня поруч із яскраво-блакитною будівлею на вулиці Соборній в Ірпені було людно. Це новий освітній заклад – приватна школа «Astor School».

Всередину пропускають не всіх, тож батьки у дворі підбадьорюють своїх дітей і проводжають на перший урок. А вчителі зустрічають учнів і запрошують приєднатися до великого шкільного колективу. В «Astor School» в Ірпені почали навчання 265 дітей.

Андрій Піллероа, засновник «Astor School»:
«Максимальна потужність на цей рік — це 312 учнів. На наступний рік у нас ще є в запасі один поверх, який ми законсервували, тобто додатково прийде ще 160 учнів. Досить непогано, тепер нам треба показати якість навчання, щоб батьки були задоволені».

Школа дуже простора і світла. Через великі панорамні вікна в кожну аудиторію потрапляє максимум сонячних променів. І дітям це особливо подобається.

«Школа дуже красива! Як тільки я її побачила, аж ахнула від захвату».
«Тут гарні вчителі, і взагалі мені тут подобається».
«Тут багато місця, нові знайомства, нові друзі».
«Мені просто подобається».

«Astor School» — це повноцінний ліцензований освітній заклад із сучасним підходом до навчання. Тут роблять акцент на якості викладання та індивідуальному підході до кожного учня.

Андрій Руденко, директор «Astor School» (Ірпінь):
«Опираємося зараз на такі дисципліни, як математика та англійська мова, також ставимо акцент на фінансову грамотність учнів. Але, звичайно, будемо випрацьовувати для кожного учня індивідуальну програму, щоб кожен хлопець або дівчина працювали саме з тим, що їм цікаво».

А щоб підхід справді був індивідуальним, класи в «Astor School» сформовано невеликі – максимум 18 учнів. З дітьми працюють молоді, але досвідчені педагоги.

Єлизавета, класний керівник:
«Настрій чудовий на цей навчальний рік. Пройшла всю школу, побачила таке світле, дуже красиве приміщення. Відразу тут панує у нас класна атмосфера в колективі й так само — класна атмосфера в класі».

Андрій Руденко:
«Колектив у нас молодий, і я гадаю, що молоді завдяки наполегливості й зацікавленості піддається багато вершин. Я думаю, що ми подолаємо вершини, які ставимо перед собою».

У школі діти перебуватимуть цілий день: із 8-ї ранку до 19-ї вечора. Тут робитимуть домашнє завдання, відвідуватимуть додаткові заняття та різноманітні гуртки. Усе – під пильним наглядом учителів.

Дар’я, класний керівник:
«Напевно, одне з найголовніших правил нашої школи — це безпека дітей. У нас будуть камери в кожному класі, в коридорах, тобто діти під наглядом постійно».

Усе, що потрібно для якісного і комфортного навчання, у школі є. Учнів забезпечують необхідними підручниками, канцелярією і обладнанням. Кажуть, облаштовувати приміщення надалі будуть разом із дітьми. Адже «Astor School» стане їхнім другим домом на наступні роки.

Андрій Піллероа:
«Є вже зроблене футбольне поле, купили скейт-парк. Ну й оснащення школи — все, що потрібно зараз, сучасне — проектори, інтерактивні дошки (у нас — інтерактивні стіни, я б сказав) — це все вже в цій школі буде протягом тижня».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300