В Ірпені відновлюється робота автобусного маршруту, який об’єднує дві частини міста

Photoeditorsdk Export 2021 01 23t225740.235

У понеділок, 25 січня, відновлюється робота автобусного маршруту №18+6, який об’єднує дві частини Ірпеня (Київщина). Про це повідомив журналістам ITV менеджер-управитель на автомобільному транспорті ТОВ «Ірпінське АТП 13250» Олег Сотніков.

«Ми ще раз за дорученням міського голови з понеділка запускаємо цей маршрут. Ще раз дамо можливість людям добиратися і до ринку, і до поліклініки… Ми вбачаємо, що це дійсно є зручно», – сказав він.

Як зауважив менеджер, це вже третя спроба запустити маршрут №18+6. «У нас дійсно був людський запит стосовно того, щоб об’єднати дві частини міста маршрутом, коли зробили дорогу по Підгірній, під мостом. І, фактично, ми вже двічі пробували вирішити цю проблему», – зазначив Сотніков.

За його словами, попередня спроба була зроблена восени минулого року з ініціативи Олександра Маркушина й Оксани Нечитайло (нині – депутата міської ради). «Ми пускали цей автобус за запропонованим безпосередньо людьми графіком, але люди дуже мало користувалися ним, хоча реклама була зроблена дуже серйозна», – розповів він.

Співрозмовник агентства наголосив, що подальша доля маршруту також буде залежати від того, чи користуватиметься він попитом. «Будь-який маршрут залежить від пасажирів, бо для того, щоб ця машина працювала рентабельно, за день вона має перевезти певну кількість пасажирів», – підкреслив Олег Сотніков.

Нагадаємо, з понеділка в Ірпені також почнуть курсувати три автобусні рейси з мікрорайону «Синергія» до школи №17 – школярів безкоштовно возитимуть на навчання в ранковий час пік.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300