В Ірпені відправили панахиду за загиблими воїнами АТО

В Ірпені відправили панахиду за загиблими воїнами АТО. Поминали воїнів на Алеї Пам’яті захисників України, що на Ірпінському міському кладовищі.

Отець Мирослав, настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ:

«Ми сьогодні згадуємо наших загиблих воїнів, які віддали своє життя за волю та незалежність нашої країни, які, нехтуючи всім – своєю справою, своєю працею, своїм бізнесом, своєю сім’єю, пішли захищати свою домівку, нашу рідну хату, щоби не прийшов в нашу хату той чи інший окупант, бо саме віддаючи своє життя за волю та незалежність нашої країни, він вписується в історію нашої держави».

Наталія Дубчак, мама воїна Олександр Єрощенка:

«Серед мого оточення є дуже багато мам, які втратили єдину дитину, в яких не залишилося ні онуків, ні невісток, немає ніякої рідні, і ця дитина була єдиним сенсом життя, який був втрачений. І вони – сильні особистості живуть заради пам’яті».

Тетяна Багірова, дружина воїна Ільгара Багірова:

«Мій чоловік був азербайджанцем, але воював і загинув за нашу неньку-Україну. Його слова: «Якщо не я, то хто, хто захистить?» Вони захищали і захищають нас зараз з неба. Нам треба пам’ятати їх не тільки в такі дні, а щодня, кожну хвилинку нести всерці і ні на хвилиночку не забувати».

ЗА 5 РОКІВ РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ НА СХОДІ УКРАЇНИ ЗАГИНУЛО 22 МЕШКАНЦІ ІРПІНСЬКОГО РЕГІОНУ.

Отець Мирослав, настоятель Храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ:

«Ми сьогодні робимо великий поклін рідним загиблих, які втратили свого сина, чоловіка і втратили онука. Хай завжди пам’ять про їхніх воїнів, які віддали життя за волю та незалежність, нехай ніхто не стре. Нехай Господь воскреслий упокоїть їх на лоні Авраама і дарує їм життя вічне».

АЛЕЮ ПАМ’ЯТІ НА ІРПІНСЬКОМУ КЛАДОВИЩІ ВІДКРИЛИ У ТРАВНІ 2017 РОКУ.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300