В Ірпені вшанували літніх людей і ветеранів

72083912 454432931948741 3950192898007367680 O

У Центральному будинку культури Ірпеня сьогодні відзначали Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, повідомляється на фейсбук-сторінці Управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради.

Літніх земляків і ветеранів привітав перший заступник міського голови Олександр Маркушин.

«Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, а їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління. Тож дозвольте Вас привітати та побажати всім людям поважного віку міцного здоров’я, добра, щастя, радості, довголіття, миру та злагоди!» – відзначив він.

Низку ірпінчан нагородили медалями «За заслуги перед містом» та вручили їм санаторно-курортні путівки. Гурт «Веселі музики» подарував присутнім українські пісні.

«Гості свята висловили щиру подяку за організований захід та отриманий позитивний заряд енергії, а також можливість згадати безтурботну молодість. Затишна атмосфера, гарний настрій, приємне спілкування та зустрічі з друзями і знайомими – все це було хвилююче та бажане для кожного із присутніх у залі. Було приємно бачити усміхнені обличчя, а в очах іскорки любові і тепла», – зазначається в повідомленні.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300