В Ірпені встановили дві вбиральні загального користування (відео)

«Управління благоустрою» Ірпеня взялося за вирішення делікатних потреб населення міста. У парку «Центральний» та на новій набережній встановили вбиральні загального користування. 

Юлія Прибилова, начальник КП «Управління благоустрою міста»:
«Різниця тільки в тому, що в парку «Центральному» туалет підключений до центральної каналізації, а на набережній треба було попрацювати, тому що це — встановлення септика, додаткова покупка цього септика, доставка (бо це 5 тонн). З підключенням було багато роботи».

Ціна відвідування такої вбиральні складає чотири гривні. Наразі від містян приймаються різноманітні пропозиції щодо вдосконалення цих вбиралень. 

Катерина Кудінова, працівниця КП «Управління благоустрою міста»:
«У перший час приходило п’ять — сім осіб, в останній час буває і 20, і 50 — залежно від погоди. Люди радіють, що поставили (туалети), тепер є куди ходити, але потрібні сушилки й багато чого вдосконалювати».

Від біотуалетів у парках, кажуть, потроху будуть відмовлятися, адже дітям і людям похилого віку ними користуватися незручно. Графік роботи нових вбиралень поки складається й коригується.

Оксана Головко, заступник начальника КП «Управління благоустрою міста»:
«Наприклад, на набережній він (туалет) працює поки що в залежності від споживачів. Тому у вихідні дні він працює повноцінно, в будні — це більше друга половина дня, ближче до вечора. А в парку «Центральному» вже відрегульований графік: у вихідні дні — з 10:00 до 20:00, у будні — з 14:00 до 22:00».

На прохання мешканців наступного року такі ж вбиральні обіцяють установити в парку «Покровському» та Парку Незнайка.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300