В Ірпені вирішили проблему енергозабезпечення ЖК «Грін Ярд»

Photoeditorsdk Export 2022 01 28t135306.915

В Ірпені на Київщині за сприяння депутата міської ради від партії «Нові Обличчя» Антона Довгопола налагоджено надійне енергозабезпечення житлового комплексу «Грін Ярд» та знижено тариф на електрику для його мешканців. Про це повідомляється на сторінці депутата у фейсбуці.

«Проблема включала три складові: житловий комплекс не мав постійного підключення, електропостачання здійснювалося за тимчасовою схемою від іншого ТП (як результат – перекос напруги між фазами, постійні відключення), друге питання – не було завершено будівництво власної підстанції, а також, як наслідок, третя проблема – це тариф 5 грн 14 коп. Звичайно, вирішення питання вимагало часу, а також підтримки. Вдячний за сприяння і підтримку міському голові Олександру Маркушину, за підказки і життєвий досвід – команді «Нових Облич». На сьогоднішній день ми маємо збудовану підстанцію, весь комплекс підключений за постійною схемою, опломбовані загальнобудинкові лічильники, і головне – тариф для мешканців стане 1 грн 68 коп.», – розповів Антон Довгопол.

Він зауважив, що вирішення проблеми енергозабезпечення цього житлового комплексу було однією з його передвиборчих обіцянок.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300