Реклама

В Ірпені зʼявиться сучасний молодіжний простір

Photo 2024 02 27 14 50 04

27 лютого 2024 року Ірпінська міська рада та ГО «ГоГлобал» підписали Меморандум про співпрацю, яка реалізовуватиметься у рамках програми «Переосмислення освітнього процесу: зміна парадигми розвитку м’яких навичок та у вивченні науки». Меморандум передбачає створення в Ірпені багатофункціонального молодіжного простору для забезпечення якісного розвитку молоді. Про це повідомив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Photo 2024 02 27 14 50 08

Проєкт реалізовуватиметься у рамках програми «Переосмислення освітнього процесу: зміна парадигми розвитку м’яких навичок та у вивченні науки» і став можливим завдяки співпраці Ірпінської міської ради, ГО «ГоГлобал», Молодіжного парламенту Ірпеня у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF за підтримки Німецького банку розвитку KfW і Посольства Німеччини.

«Простір слугуватиме майданчиком для генерування ідей, об’єднання зусиль для реалізації суспільно-корисних ініціатив молоді Ірпінської громади. Тут також буде можливість проводити лекції, тренінги, дебати, а також культурні заходи. Майбутній простір включатиме зону для лекцій та занять, зону для читання та ігор, зону для дозвілля», — зазначив Андрій Кравчук.

Photo 2024 02 27 14 50 05

Поява молодіжного простору в Ірпені дозволить створити навчальну атмосферу, що поєднує сучасні технології, творчість та колективну роботу, де учні, студенти та молодь громади матимуть змогу розкрити свій потенціал та досягти високих результатів у різних сферах.

Photo 2024 02 27 14 50 07

«Ми віримо, що молодіжний простір стане популярним місцем для зустрічей, творчих проєктів та заходів місцевих молодих лідерів. Щиро дякую представникам ГО «ГоГлобал», Дитячому фонду ООН UNICEF, Посольству Німеччини та Молодіжному парламенту Ірпеня за співпрацю та підтримку активної участі молоді Ірпеня у соціальному, суспільно-політичному та культурному житті громади», — додав Кравчук.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Із допомогою благодійників у Ірпені відбудували ще один багатоквартирний будинок (відео)

Сьогодні, 15:09

Детальніше
Волонтерка Олеся Василець допомагає військовим ЗСУ на Харківщині

Сьогодні, 11:29

Детальніше
Команда «Ірпінь-Молодість» стала срібним призером турніру з волейболу, присвяченого памʼяті загиблих захисників України (фото)

Сьогодні, 10:08

Детальніше
Освітянин з Ірпеня став дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»

19 May 14:00

Детальніше
В Ірпені відбувся творчий вечір голови Національної спілки письменників Михайла Сидоржевського (фото)

18 May 23:10

Детальніше
На вул. Василя Стуса в Ірпені відновили п'ятиповерхівку (фото)

17 May 22:50

Детальніше
Що на сьогодні в Ірпінській громаді по єВідновленню?

17 May 22:43

Детальніше
В Ірпені триває ІІ Національний форум органів студентського самоврядування (відео)

17 May 19:46

Детальніше
Всі новини
300x300
Реклама