В Ірпені з’явився «Камінь бажань» (відео)

Олександра Страдецька, журналістка:

«Кажуть, що дива трапляються з тими, хто в них вірить. Що ж, спробую загадати бажання. Потрібно покласти долоню на камінь та заплющити очі… Все, загадала! Тепер моє бажання обов’язково здійсниться!»

В Ірпені у парку «Центральний» з’явився «Камінь бажань». Привезли диво-камінь із Житомирщини – з геологічного заказника «Кам’яне Село». Це «село» оповите чарівними легендами та міфами. Через його потужну енергетичну силу місцеві називають його «поліський Стоунгендж» і «восьме чудо світу». Тепер частинка цього чуда є і в Ірпені.  

Анастасія Моспан, мешканка Ірпеня:

«Ми дуже раді, що в нас тепер з’явилося таке гарне місце в нашому найулюбленішому парку. І гадаємо, що наші бажання, які ми тут загадали, обов’язково здійсняться».

Ідея привезти «Камінь бажань» в Ірпінь належить депутатці Ірпінської міської ради Віолетті Дворніковій. Для того, щоб люди більше дізналися про камінь, на табличці створили спеціальний QR-код. Відсканувавши його, можна подивитися відео-історію про «Кам’яне Село» та дізнатися про його таємниці.

Віолетта Дворнікова, депутатка Ірпінської міської ради:

«Я думаю, це буде дуже цікава інформація. І, можливо, колись хтось туди поїде й відвідає це місце. Але сьогодні цей камінь є в місті Ірпінь».

Загадати своє бажання може кожен охочий, завітавши в парк. Потрібно лише трішки усмішок, дрібку віри та гарного настрою.

Віолетта Дворнікова:

«Бажання, промовлені поруч із цим каменем, обов’язково здійсняться. Тож не соромтеся, бажайте, мрійте, адже мрії збуваються!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300