В Ірпені за дві доби жінка спробувала двічі обікрасти той самий магазин

Photoeditorsdk Export (2)

Патрулі добровольчого формування Ірпінської громади двічі затримували жінку, яка два вечора поспіль намагалася обікрасти супермаркет «ЛотОК» на вул. Северинівській в Ірпені. Про це розповіла на своїй сторінці у фейсбуці «Муніципальна варта».

Перший інцидент трапився 31 липня пізно ввечері, під час комендантської години, коли супермаркет уже був зачинений. Жінка розбила вікно та проникла всередину магазину. Першими на місце події прибули патрулі добровольчого формування. Крадійку вони виявили в торговому залі – вона була в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Жінка доверху заповнила рюкзак електронними та звичайними цигарками. Патрульні передали затриману працівникам поліції. З’ясувалося, що це місцева жителька, яка була раніше судима.

«За добу після першої спроби жінка намагалась здійснити повторну крадіжку з того самого супермаркету. Цього разу проникнути в магазин вона вирішила трохи раніше – ввечері, незадовго до початку комендантської години. Щоправда, на заваді їй стали уважні місцеві жителі, які почули звук розбитого скла. Патруль ДФІМТГ №1 швидко відреагував на повідомлення від небайдужих громадян. Вже знайома патрульним зловмисниця цього разу навіть вигадала жалісливу історію — нібито їй конче потрібен корм, щоб нагодувати собачку», – розповіли в «Муніципальній варті».

Автори повідомлення нагадали, що для жителів Ірпінської громади діє цілодобова гаряча лінія патрульної служби добровольчого підрозділу – (068)379-92-27. Приймаються виклики щодо випадків мародерства, порушень громадського порядку, порушень комендантської години, при виявленні підозрілих осіб та для розмінування вибухонебезпечних предметів. Повідомлення можна надсилати на месенджери «Viber», «Telegram» і «WhatsApp».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300