В Ірпені за круглим столом обговорять Програму регулювання чисельності безпритульних тварин

195067786 3104711036482064 8784629380227897405 N

15 червня в Ірпені відбудеться круглий стіл з обговорення чинної міської Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин на території громади протягом 2021–2023 рр. Організатори зустрічі – працівники Служби захисту і лікування тварин (підрозділ КП «Управління житлово-комунального господарства «Ірпінь»») – запросили зоозахисників, опікунів безпритульних тварин та інших жителів громади до участі в дискусії.

«Ми зберемося з представниками зоозахисних організацій, активістами й волонтерами різних рухів для того, щоби вислухати їхні питання та пропозиції, обговорити шляхи розвитку нашої справи – зокрема, щодо стерилізації та прилаштування тварин. Ми, як практики, представимо своє бачення, волонтери, зі свого боку, розкажуть, як бачать ситуацію вони. Будемо шукати спільні рішення, як буде краще для тварин в Ірпені. Можливо, за результатами обговорення ініціюватимемо внесення змін до програми», – зазначила в коментарі ITV керівниця Служби захисту і лікування тварин Євгенія Мельник.

Проєкти змін та інші пропозиції організатори круглого столу попросили попередньо надсилати на електронну пошту [email protected].

Зустріч відбудеться в приміщенні Ірпінської міської ради о 10:00. Окрім зоозахисників, у ній візьмуть участь представники юридичного відділу ради та керівництво КП «УЖКГ «Ірпінь»».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300