В Ірпені закінчили ремонт вулиці Громадянської

В Ірпені завершили капітальну реконструкцію вулиці Громадянської — на ділянці від вулиці Озерної до Личака. Раніше тут була звичайна ґрунтова дорога. Тепер облаштували пішохідні зони та поклали новий асфальт.

Олександр Маркушин перший заступник Ірпінського міського голови:

«Тут було зроблено два тротуари, нове асфальтне покриття, повністю замінений водогін і зроблена каналізація. До цього на цій вулиці не було каналізації, у людей були вигрібні ями. І за заявами мешканців ми це зробили».

Одразу після завершення робіт, на Громадянській перевірили якість асфальту.  Лаборанти науково-виробничого центру «Київський Будпроект» відібрали три зразки у різних місцях дороги. Товщина кожного — від 6 до 7 см. А це навіть більше, аніж передбачено проектом.

Ірина Бабкіна, інженер технічного нагляду:

«Результати экспертизи меня удовлетворили, подрядчик очень отвественный, вовремя выполняет работы, взяли три керна – соответствует документации».

Нагадаємо, що минулого року була капітально відремонтована перша частина вулиці Громадянської – від вулиці Озерної до Підгірної. У місті обіцяють і надалі активно покращувати якість доріг.

Олександр Маркушин перший заступник Ірпінського міського голови:

«Готується під асфальтування вулиця Єсеніна, наступного тижня планується її зафсвальтувати, там теж була заміна водогону, каналізації, встановлена лівнева каналізація. Також готується до асфальтування вулиця Матросова, потім вулиця Ярощенко планується відремонтувати та заасфальтувати. І далі згідно нашої програми, будемо робити благоустрій».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300