В Ірпені запрацювала амбулаторія №1, інші мають відкритися протягом 2–3 тижнів (відео)

240173487 3180335045586329 2624532938462289954 N

В Ірпені запрацювала амбулаторія загальної практики – сімейної медицини №1, після Великодня планується відновлення роботи 7-ї амбулаторії. Про це повідомив директор Ірпінського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Левківський. За його словами, мережа амбулаторій має відновитися протягом двох-трьох тижнів.

«Первинка в Ірпені потрохи починає працювати. На сьогодні ми вже приймаємо на 3-му поверсі нашої поліклініки на Садовій, 38 – працюють декілька сімейних лікарів та педіатр щодня з 9:00 до 17:00. Є світло, вода, інтернет. У селі Михайлівка-Рубежівка, в Коцюбинському, в селах Козинці та Діброва також налагоджена меддопомога. Після Пасхи плануємо запускати роботу 7-ї амбулаторії, що на вул. Університетській, 2л/1 – вона найменше постраждала», – розповів Левківський на своїй сторінці у фейсбуці.

Він відзначив, що в амбулаторії №7 уже є вода й електроенергія.

«Потім поступово запрацюють амбулаторії №4, №3 і №2. Я думаю, що таким чином ми відновимо за 2–3 тижні мережу консультативних прийомів сімейних лікарів», – розповів керівник центру.

«Найгірша ситуація у нашій амбулаторії у Гостомелі, вона, на жаль, найбільше постраждала та потребує капітального відновлення, що займе час. Ми працюємо з владою та гуманітаріями над її відновленням», – зазначив Левківський.

За його словами, «поки що важкувато повертати в Ірпінь колектив, адже є ще проблеми з комунікаціями – світлом, газом і водою». «Але процес триває, і ми, дасть Бог, відновимо роботу сімейної медицини в місті», – додав директор медзакладу.

Нагадаємо, 14 квітня Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги повідомив про відкриття амбулаторії в с. Михайлівка-Рубежівка.  


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300