В Ірпені завершують будівництво нового корпусу школи №1 (відео)

Школа – за пів року. В Ірпені на фінішну пряму вийшло будівництво нового корпусу школи №1. Лише у квітні тут заливали фундамент, а зараз закінчують внутрішньо-оздоблювальні роботи в коридорах і класах. Уже зовсім скоро тут навчатимуться діти.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Фарбуємо класи, хлопці встановлюють стелю «Армстронг«, установлюють світильники. В багатьох місцях уже залита нульова стяжка під лінолеум. Роботи дуже багато робиться».

За словами першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, зараз на будівництві працює більше сотні робітників. Зовнішні та внутрішні роботи ведуться паралельно. До нового корпусу вже підведено всі комунікації, завершується утеплення будівлі. Крім цього, триває будівництво спортивного залу площею 800 квадратних метрів.

Олександр Маркушин:
«Це один із найбільших у нашому регіоні спортивних залів. І оце ми бачимо майбутні трибуни».

Новий корпус школи №1 розрахований на 800 учнів. Для порівняння – в старому зараз навчається трохи більше 300. Тут буде свій актовий зал, гімнастична зала, їдальня, бібліотека та 27 класних кімнат.

Олександр Маркушин:
«Відкриватися корпус школи буде у два етапи. Перший етап буде вже восени: відкриємо перший і другий поверхи, малий спортзал, їдальню, бібліотеку. А другий етап — до кінця року буде відкриття великої спортивної зали і третього поверху».

Нагадаємо, за останні п’ять років в Ірпені добудували вже дві школи: в школі №2 був надбудований третій поверх корпусу, а в школі №17 звели новий триповерховий корпус на 19 класів. Крім того, було відкрито два ліцеї.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300