Реклама

В Ірпені завершили перший етап капітального ремонту поліклініки, який профінансувала компанія «SOCAR»

Ea6a9bf4 Bf0ac2b3a32ffdfa75040340c4aa4fa6

На ремонт поліклініки благодійний фонд «SOCAR Благо» виділив 60 млн гривень. За ці кошти зроблено капітальний ремонт та утеплення фасадів і покрівлі, заміну вікон та ремонт вхідних груп, пише видання OBOZ.UA.

Другий етап відновлення будівлі поліклініки, який теж профінансує SOCAR, передбачає будівництво укриття, встановлення протипожежної сигналізації та вентиляції. Закінчити капремонт поліклініки планується до кінця цього року.

Завершення першого етапу капремонту поліклініки приурочено до дня азербайджанської культури в Ірпіні та 101 річниці з дня народження Заріфи Алієвої — всесвітньо відомого офтальмолога та першої леді Азербайджану з 1969 по 1982 роки.

«Головною рисою характеру Заріфи ханум була турбота про ближнього, і це приклад для всіх нас. Ірпінь пережив важкі, страшні часи. Ми не могли стояти осторонь, дізнавшись, яких руйнацій він зазнав. І, звичайно, плануємо й надалі активно долучатися до відновлення цього чудового міста», — повідомила Олена Осипчук, PR-директор компанії SOCAR Ukraine.

Нагадаємо, минулого року компанія профінансувала відновлення ліцею №12, який зазнав серйозних пошкоджень під час бойових дій. Вартість ремонту будівлі навчального закладу склала 112 млн грн.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама