В Ірпені збудували ще один сучасний шкільний футбольний майданчик (відео)

Для всіх любителів футболу Ірпінської школи №2 збудували сучасний просторий футбольний майданчик – 42 на 22 метри, що відповідає європейським стандартам. Він не лише великий, а й безпечний: якісне штучне покриття вбереже юних послідовників Роналдо від синців.

Першими поле випробували футболісти шкільної збірної та вихованці соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид».

Даніель Ахмат, учень Ірпінської СЗОШ №2:
«Я дуже радий, що в нас з’явилося таке нове сучасне поле. Я думаю, ми будемо тут проводити дуже багато часу та вдосконалювати наші навички».

Владислав Портретов, вихованець соціально-спортивної школи Фонду «Реал Мадрид»:
«Тепер можна буде більше тренуватися, більше завойовувати титулів – навіть на цьому полі, якщо будуть якісь матчі офіційні, цікаві».

Ірина Бєлова, директорка Ірпінської СЗОШ №2:
«У кожному класі є чемпіони, які презентують власні досягнення. І я думаю, що цей спортивний майданчик якраз буде дуже доброю нагодою підвищити ті спортивні досягнення, які у вас є. Вітаю вас із новим спортивним майданчиком!»

На відкриття майданчика зібралася вся школа. Розділити радість із юними спортсменами завітали міський голова і народний депутат України Андрій Клочко.

Андрій Клочко, народний депутат України:
«Перш за все вітаю вас із тим, що є тепер майданчик, де ви можете якісно займатися. По-друге, ми будемо продовжувати разом із міською радою рухати такі питання для того, щоб у вас була можливість якісно займатися спортом. Здобувайте нагороди заради того, щоб майбутнє покоління пишалося кожним із вас!»

Це поле – вже другий спортивний майданчик, збудований в Ірпінській школі №2 за останні чотири роки. У 2017-му тут відкрили багатофункціональний майданчик для проведення уроків фізкультури.

Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:
«Ми вкладаємося в нашу школу і на цьому зупинятися не будемо. У наступному році в нас будуть великі проєкти: треба зробити в школі нормальні бігові доріжки велике коло, і далі ще робити спортивні майданчики. Усе, що ми робимо – це для вас. Займайтеся спортом і будьте здорові!»


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300