В Ірпені зібрали вже 10 тонн гуманітарної допомоги для Херсонщини (відео)

Понад десять тонн. Стільки гуманітарної допомоги лише за добу зібрали мешканці Ірпеня для постраждалих від затоплення мешканців Херсонщини.

І продовжують зносити її до Ірпінського терцентру соціального обслуговування. Пані Анна щойно принесла дитяче харчування.

Анна, мешканка Ірпеня:

«Зараз, я думаю, там є дітки, яким це потрібно. Чим змогли, тим допомогли».

Майже цілодобово працівники Терцентру та волонтери приймають, фасують та завантажують продукти, питну воду, ліки та інші речі першої необхідності.

Цим усім наповнили й автівку пана Степана. Разом із другом він вирушає допомагати на Херсонщину.

Степан Зубик, мешканець Ірпеня:

«Вирішили поїхати допомогти людям, так як там біда. Є човен моторний, на якому я рибалив раніше. А зараз його будемо використовувати у цілях більш глобальних, скажімо так».

Ігор Мишко, мешканець Ірпеня:

«Поки що завеземо, а там, якщо буде потрібна наша допомога, то залишимося на день-два. Якщо потрібно, ми будемо допомагати».

Збираються у поїздку і працівники Терцентру та волонтери. Серед них і освітяни.

Марія Гостін, в. о. директора Ірпінського ліцею інноваційних технологій:

«Вже стільки всього було позаду, що вже якось не сильно страшно. Але розумієш, що якщо там потрібна допомога, то чого тут сидіти».

Діана Бондар, директорка Територіального центру соціального обслуговування:

«До нас долучаються дуже багато благодійників, звичайні мешканці нашого міста, працівники Ірпінської міської ради. Хочу подякувати Товариству «Відважних», завдяки яким ми сьогодні щойно машину відправили, за їхні кошти».

Збір допомоги для мешканців Херсонщини триває. Усі небайдужі можуть передати її у Терцентр соціального обслуговування, що в Ірпені на вулиці Тургенєвській, 15.

За детальною інформацією звертайтеся до директорки центру Діани Бондар за номером: +380932112037.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300