В Ірпені знімають серіал

5dc986235332c Doroga Do Shchastya 3

В Ірпені відбуваються зйомки чотирьохсерійного мелодраматичного мінісеріалу під назвою «Довга дорога до щастя», повідомляє 04597.com.uaСтрічку знімає кінокомпанія «Star Media» для телеканалу «Україна».

За сценарієм, головна героїня фільму Ніна готується до весілля, але іноді таємно їздить подивитися здалеку на восьмирічну дівчинку Варю. Це рідна дочка Ніни, від якої їй довелося відмовитися незабаром після пологів. Зараз у дівчинки є прийомні батьки. «Одного разу в житті Ніни з’являється Єгор, який зґвалтував її дев’ять років тому. Череда наступних подій перевертає ситуацію з ніг на голову…» – йдеться в анотації стрічки.

Режисерка та співавторка сценарію – Єва Стрельнікова. У фільмі знімаються Анастасія Цимбалару, Валерій Панков, Олександр Крючков, Євгенія М’якенька, Сергій Радченко, Анжеліка Ешбаєва та інші актори.

«Історія непроста, емоційна і кровоточива. Мало не кожен епізод сповнений людського болю. У мене взагалі немає легких сцен, де я могла б перевести подих, – цитує виконавицю головної ролі Анастасію Цимбалару сайт телеканалу «Україна». – На щастя, мені не довелося в житті відчути нічого подібного, і я не знала, що насправді переживає жінка, яка зазнала сексуального насильства. У ході підготовки до ролі я намагалася максимально проникнутися характерною атмосферою – дивилася фільми на цю тему й інтерв’ю з жінками – жертвами зґвалтування, читала періодику й спеціальну літературу».

Продюсер серіалу Аля Касперська сподівається, що трагічний сюжет і хороша акторська гра змусять глядачів співпереживати героям: «Дуже хочеться, щоб цей проєкт став значно кращим, ніж усі попередні… Сюжет – головне надбання цього серіалу. Багато глядачів знайдуть співзвучні з собою моменти, побачать схожі долі і зрозумілі теми. У всіх наших героїв дуже складні характери, і необхідно було запросити, відповідно, сильних акторів».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300