В Ірпінь приїде «Кабінет на колесах», у якому перевірятимуть слух (відео)

291457977 404073321761310 8569123296278775042 N

У п’ятницю, 1 липня, в Ірпені безкоштовно проведуть виїзний прийом фахівці, які беруть участь у проєкті «Кабінет на колесах. Ми поруч». Проєкт, ініційований громадською організацією «Відчуй», спрямований на боротьбу з порушеннями слуху. Про це повідомила пресслужба міської ради.

Пацієнтів прийматимуть у спеціальному автомобілі з аудіометричним обладнанням. Мешканці Ірпінської громади зможуть отримати консультації, безкоштовні ліки (у разі виявлення захворювання), очистити вуха від сірки, записатися в чергу на отримання слухового апарату.

«Цього разу ми працюємо не самі, а разом із медичним центром слухової реабілітації «Аврора» (@aurora_hearing) за фінансової підтримки громадської організації «Fight for Right» («Боротьба за права», @fightforrightngo). Це надає нам змогу не тільки якісно перевірити слух у людей, але й одразу проконсультувати їх з приводу подальших кроків для його реабілітації чи лікування. Наша потужна команда виїжджає у регіони, які були в окупації рашистів. Через важкі бої, перебування в холодних приміщеннях, відсутність гігієни та постійні артобстріли люди, що мешкають у тамтешніх населених пунктах, часто отримували не тільки психологічні травми, але й порушення слуху. А внаслідок об’єктивних обставин часто не мали й досі не мають змоги навіть звернутися до ЛОРа по консультацію та допомогу, придбати потрібні ліки. Тому в новому сезоні «Кабінет на колесах. Ми поруч» їде до тих, кому це так необхідно!» – зазначають у ГО «Відчуй».

Прийом відбудеться на центральній площі Ірпеня з 10:00 до 20:00 у порядку живої черги.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300