В Ірпінській міськраді скасували містобудівні умови щодо будівництва ЖК на вул. Лисенка

64ab6e Ef989536db104bebb51efbcf1f375b6d Mv2

Відділ містобудування та архітектури Ірпінської міської ради скасував наказ про затвердження виданих ПМП «СТЕВ» містобудівних умов та обмежень для будівництва житлового комплексу в Ірпені по вулиці Лисенка, 10. Про це повідомила пресслужба міськради.

Рішення про скасування наказу було прийнято «у зв’язку з невідповідністю намірів забудови та порушенням граничних параметрів забудови, та враховуючи неодноразові звернення громадян щодо порушенням законодавства у сфері містобудівної діяльності».

«Скасувати наказ №99 від 20.03.2020 року про затвердження містобудівних умов та обмежень №0039-03-2020 від 20.03.2020 року для проєктування об’єкта будівництва “Будівництво житлового будинку з вбудованими приміщеннями торгівельного призначення” за адресою: Київська область, м. Ірпінь, вулиця Лисенка, 10, надані ПМП “СТЕВ”. Визнати містобудівні умови такими, що втратили чинність”, – йдеться в наказі начальника відділу містобудування та архітектури Ірпінської міської ради Михайла Сапона.

Пресслужба зазначає, що жителі Ірпеня неодноразово скаржилися на порушення забудовником вимог законодавства – зокрема, щодо граничної поверховості житлового комплексу. «Щодо цього скандального будівництва до Ірпінської міської ради надходили звернення з вимогою надати документи, на підставі яких забудовник збільшив поверховість», – зазначається в повідомленні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300