В Ірпінській поліклініці відкрився кабінет озонотерапії

65955302 2485569415062899 4149722793518301184 O

В Ірпінській міській поліклініці відкрився кабінет озонотерапії. Про це повідомляється на інтернет-сторінці Координаційного центру медичного закладу.

«Озонотерапія – лікування аллотропною формою кисню. Цей метод  заснований на використанні природного компонента і належить до природних методів лікування. Озон, як аллотропна форма кисню, відомий завдяки своїй ролі в підтримці екологічної рівноваги на Землі. Він охороняє живі організми від згубного впливу ультрафіолетового випромінювання», – зазначає лікар-ендокринолог Наталія Євсюкова.

За її словами, озонотерапія – «високоефективний, екологічний і економічно вигідний метод лікування, який створює бактерицидний, фунгіцидний, вірусоцидний, імунорегулюючий, протигіпоксичний вплив, при якому практично немає побічних ефектів; лікування киснем використовують у хірургії, терапії, офтальмології, при інфекційних хворобах, в урології, венерології, косметології, акушерстві, гінекології, стоматології, педіатрії, анестезіології та ін.».

«Особливістю озонотерапії є те, що вона шляхом неспецифічного впливу на організм стимулює і регулює його захисні і адаптивні реакції. Доступність методу дозволяє широко й ефективно застосовувати озонотерапію при багатьох захворюваннях. Актуальність широкого впровадження і клінічного застосування методів озонотерапії підтверджується численними дослідженнями, а також медичною практикою широкого використання озону лікарями різних спеціальностей в усьому світі», – пише лікар. 

Показання для лікування озонотерапією:

— офтальмологія;

— стоматологія;

— захворювання ЛОР-органів;

— облітеруючі захворювання периферичних артерій;

— варикозне розширення вен;

— ішемічна хвороба серця;

— захворювання суглобів і хребта;

— захворювання шлунково-кишкового тракту;

— захворювання легень;

— хірургічні захворювання  (панкреатит, тромбофлебіт, опіки, обмороження, бешиха);

— гепатити;

— урогенітальні інфекції, дерматовенерологічні захворювання;

— гінекологічні захворювання;

— захворювання сечовидільної системи;

— захворювання обміну речовин (цукровий діабет, подагра, ожиріння, целюліт);

— неврологічні захворювання (вегето-судинна дистонія, дисциркуляторна енцефалопатія)

та  багато  інших.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300