В Ірпінській школі №2 утеплюють стіни й перебудовують їдальню

Учні Ірпінської школи №2 можуть не впізнати її першого вересня. Школа зустріне їх із оновленим утепленим фасадом і новою їдальнею.

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Школа утеплюється вся, на сто відсотків. До цього був утеплений спортзал. А зараз перший, другий і третій поверхи й стара будівля школи – повністю все буде утеплено».

Більшу частину приміщення вже утеплили, залишилося небагато. Наступним етапом стане фарбування стін. Як виглядатиме фасад, попередньо вирішувала рада школи.

Ігор Дворніков, директор КП «Ірпіньжитлоінвестбуд»:
«Наразі ми контролюємо якість виконання робіт, чи достатньо утеплюючого матеріалу, клею, щоб це слугувало багато років».

Великі зміни очікують і на шкільну їдальню. Минулого року тут планували лише замінити вікна і зробити косметичний ремонт. А втім, вирішили провести капітальну реконструкцію.

Олександр Маркушин:
«У цьому році ми повністю знесли стіни і збудували нові. Буде зроблена підлога і повністю всередині капітальний ремонт усієї їдальні. Вже закуповуються нові меблі в їдальню, і до першого вересня ми її вчасно здамо».

Ірина Бєлова, директор школи:
«Завжди приємно, коли відбувається щось нове, а коли це нове потім дасть комфорт для наших дітей, спокій для батьків, приємні емоції для наших учителів – буде простіше працювати».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300