В ірпінської Ради учасників АТО – новий голова

Photoeditorsdk Export 2019 09 24t125604.040

Олександр Головенько склав повноваження очільника Громадської ради учасників АТО при Ірпінському міському голові. Про це він повідомив у своїй заяві, опублікованій у соцмережі. Новим головою Громадська рада одноголосно обрала Антона Головенка, який досі був заступником керівника.

Олександр Головенько очолював Раду учасників АТО з грудня 2015 року. Він зазначив, що не має можливості далі виконувати ці обов’язки, оскільки підписав контракт про службу в Національній гвардії України.

За його словами, з інформацією «про ці та інші зміни у складі ГР АТО невдовзі можна буде ознайомитись на офіційному сайті Ірпінської міської ради».

«Я хочу щиро подякувати всім членам Ради АТО за довіру всі ці роки та за чудову натхненну віддану співпрацю у вирішенні різних питань соціальної підтримки, психологічної та фізичної адаптації військовослужбовців-учасників АТО/ООС та членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих Героїв, організації різноманітних культурно-спортивних заходів тощо. Таких щирих людей бажаю мати в друзях всім! Ви найкращі!» – написав Олександр.

Він також висловив велику подяку очільникам міста за розуміння, повагу до захисників України та членів їхніх сімей, готовність співпрацювати й допомагати. «Я щиро дякую всім, з ким доводилося співпрацювати, та всім, хто так чи інакше допомагав та допомагає роботі Громадської ради АТО Ірпеня – цей список був би нескінченний!» – наголосив Олександр Головенько.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300