В Ірпінському регіоні 15 випускників шкіл і ліцею отримали золоті медалі

Photoeditorsdk Export (9)

15 випускників шкіл Ірпінського регіону та Ірпінського ліцею інноваційних технологій отримали цього року золоті медалі. Загалом середні загальноосвітні заклади закінчили 468 учнів. Про це розповів на своїй сторінці у фейсбуці перший заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин.

Він назвав усіх золотих медалістів. Це Таїсія Гахова, Данило Михайлов (СЗОШ №2), Поліна Затулко, Анна Захаренко (СЗОШ №12), Анастасія Овчаренко, Яна Попович (ЗОШ №13, Гостомель), Іван Білецький, Станіслав Богданенко, Вероніка Дяченко (ЗОШ №14, Гостомель), Григорій Устименко (ЗОШ №17), Ольга Коваленко (ЗОШ №18, Коцюбинське), Єлизавета Захарова (НВО «ІЛІТ — МАН»), Дар’я Головко, Ярослава Павловська, Наталія Шавловська (НВО «Освіта»).

«Ці учні довели, що завдяки сумлінній і наполегливій праці можна досягти вагомих результатів. За високі досягнення у навчанні всі вони заслужено отримали золоті медалі. Вітаю їх! Бажаю, щоби й надалі їхній життєвий запал не стихав ні на хвилину!» — написав Олександр Маркушин.

Також він привітав усіх випускників регіону. «Цього року 468 учнів з Ірпеня, Ворзеля, Гостомеля та Коцюбинського успішно закінчили навчання і отримали атестати про повну загальну середню освіту. Всього їм найкращого у дорослому житті! Також дякую батькам та педагогам за терпеливість, мудрість і любов до дітей!» — наголосив перший заступник міського голови.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300