В Ірпінському центрі первинної медико-санітарної допомоги заснували День закладу

Photoeditorsdk Export (22)

Комунальне некомерційне підприємство «Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» відзначило другу річницю з дня свого заснування. З цієї нагоди було вирішено запровадити щорічне корпоративне свято.

«Започаткували добру традицію у нашому закладі — корпоративне свято, день закладу. Саме 24 вересня 2018 року рішенням Ірпінської міської ради шляхом реорганізації було створено Комунальне некомерційне підприємство «Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги». Отже, нам виповнюється два роки, ми надто молоді, але маємо великі амбійційні плани щодо розвитку та вже деякі досягнення!» — зазначив керівник центру Андрій Левківський.

«Ми — поряд! На даний час функціонує 9 амбулаторій: 6 — у м. Ірпінь та 3 — в селищах Гостомель, Коцюбинське та Ворзель. На цьому не зупиняємось. Ми працюємо над тим, щоб пацієнти нашого закладу отримували кваліфіковану допомогу. В нашому закладі працює 75 лікарів. Нам довіряють — укладено 90 тис. декларацій з мешканцями нашого регіону!» — наголошується на сторінці закладу у фейсбуці.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300