В Ірпінському відділі поліції застрелився хлопець, затриманий за спробу вбивства

59701520 848483402155394 4100626021630345216 O

В Ірпінському відділі поліції застрелився юнак, затриманий за спробу вбивства своєї колишньої дівчини та її друга. Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області.  

О 22 годині на телефон 102 надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Ірпеня чути постріли. На місце події прибув наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Виявилося, що дівчині й хлопцю стріляли з травматичної зброї ззаду в голову. Потерпілих шпиталізували. На місці злочину вилучили гільзи.      

Поліцейські встановили, що до скоєння замаху на умисне вбивство причетний 19-річний житель Гостомеля. На його пошуки були орієнтовані наряди поліції. Упродовж години правоохоронці затримала можливого нападника в селищі. Під час проведення поверхневого огляду в нього виявили «предмет, схожий на пістолет». Зловмисника в кайданках доправили до Ірпінського відділу поліції.

У приміщенні молодик якимось чином звільнив одну руку з кайданок, потім вихопив пістолет і став ним погрожувати правоохоронцям. Поліцейські видобули табельну вогнепальну зброю. В цей час хлопець раптово повернув пістолет до своєї скроні й вистрілив. Через декілька годин він помер у лікарні.

Події, які відбувались у відділі поліції, зафіксовані камерами відеоспостереження.

Для з’ясування всіх обставин події, надання правової оцінки діям працівників поліції створена спеціальна комісія. Наразі триває службове розслідування. Працюють співробітники Управління внутрішньої безпеки поліції та Державного бюро розслідувань.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300