Реклама

В Ірпінській амбулаторії №4 завершився капітальний ремонт (відео)

В Ірпінській амбулаторії №4, на вулиці Михайлівській, 22, знову відчинені двері. Із самого ранку тут уже людно – ірпінці прийшли до своїх сімейних лікарів і педіатрів.

У світлому коридорі та кабінетах лікарів ще трохи пахне свіжою фарбою. Адже протягом двох останніх місяців тут проводили капітальний ремонт. Повністю оновили маніпуляційну, розширили та осучаснили вбиральню, зі стін в коридорі зняли старі темні панелі, а стіни пофарбували.

Людмила Лісневич, завідувачка амбулаторії №4:

«Гарно у нас стало і в цих умовах працювати буде дуже добре».

Але найважливіше серед обновок – нові батареї та вся система опалення. Вісім років, відколи працює амбулаторія, саме проблемні мережі теплопостачання завдавали найбільше копотів і колективу, і відвідувачам. 

Людмила Лісневич, завідувачка амбулаторії №4:

«Тут дуже часто були прориви батарей у кабінетах. За останній рік, в кінці березня, на початку квітня, у нас прорвало три батареї. І ще, що завжди було, якщо на тій стороні було ще трохи тепло, то на цій стороні, де ми стоїмо, тут було холодно».

Тепер же взимку в цій амбулаторії буде завжди тепло і сухо. А ще – тут зробили усе, щоб не виникало проблем і з електроенергією. Потужний генератор, сонячні батареї на даху та установка «Тесла» із системою павер-банк забезпечують заклад безперебійним живленням.

Андрій Левківський, директор КНП «Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

«Накопичує електроенергію, потім дає можливість працювати від чотирьох до шести годин амбулаторії, в залежності від споживання. Ми підключили інтернет, оргтехніку, реєстратуру, телефони, холодильники з вакцинами. Тобто, якщо у нас блекаути чотири-шість годин, то ми спокійно виїжджаємо на сонячних панелях і на безперебійнику цьому. А якщо вже є якісь проблеми, тоді переходимо на генератор».

Ірпінська амбулаторія №4 відкрилася у 2015 році. Вона обслуговує понад 12,5 тисяч пацієнтів. Тут працює 4 сімейних лікарі, 2 терапевти і 2 педіатри. Адміністрація запрошує ірпінців, які ще не обрали свого лікаря, у цю амбулаторію. За довідками можна звертатися за телефонами: 04597 95 204 або 066 621 80 73.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама