В Ірпінській бібліотеці відкрилася книжкова виставка, присвячена Дню вшанування воїнів-афганців

Photoeditorsdk Export 2022 02 11t184629.536

В Ірпінській міській бібліотеці ім. М. Рильського відкрилася виставка-огляд літератури, присвячена майбутньому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначається в Україні 15 лютого. Про це повідомила у фейсбуці керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.

«15 лютого – для багатьох наших хлопців важлива, але і непроста дата. Одне скажу на 100% – їм точно болить Афганістан. Він болить і матерям, дружинам, дітям, які втратили своїх найрідніших в тій війні. Це рана, яку не загоїть час, не зітре з пам’яті майбутнє. Ірпінська міська публічна бібліотека імені Максима Рильського запрошує усіх, кому болить Афганістан, на виставку-огляд літератури «Афганістан живе в моїй душі і чується безсонними ночами…», яка проходитиме з 11 по 18 лютого», – зазначила Євгенія Антонюк.

Вона також повідомила, що 15 лютого протягом дня в бібліотеці буде тривати краєзнавча бесіда «Крізь пекло Афганської війни».

«Традиційно керівництво міста Ірпеня візьме участь у мітингу до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відбудеться в м. Буча біля пам’ятника воїнам-афганцям 15 лютого о 10:00», – додала начальниця відділу культури.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300