Реклама

В Ірпінській дитячій бібліотеці з’явилася пухнаста Поема

В Ірпінській дитячій бібліотеці з’явилася пухнаста Поема

В Ірпінській міській дитячій бібліотеці з’явилася незвичайна мешканка – кішка на прізвисько Поема. Про це розповіла на своїй сторінці у фейсбуці керівниця відділу культури, національностей і релігій Ірпінської міськради Євгенія Антонюк.      

«В зимовий період безпритульним тваринам особливо потрібен хоча б тимчасовий прихисток, аби зігрітися та поїсти. Такий тимчасовий прихисток знайшла у нашій бібліотеці ось ця киця. Юні відвідувачі закладу зовсім не проти. Ми дали киці символічне ім’я – Поема. Можливо, її тут знайдуть нові господарі. Будемо в це вірити. А до того моменту прошу: як будете йти в бібліотеку, аби обміняти чи взяти книги, прихопіть із собою пакетик корму для нашої Поеми. Киця і працівники бібліотеки будуть вам щиро вдячні», – написала Євгенія Антонюк.

Нагадаємо, в Ірпені триває голосування за електронну петицію до міської ради щодо встановлення в місті найбільшого у світі пам’ятника коту. На переконання автора ініціативи, поява такої скульптури збільшить туристичну привабливість міста та залучить мільйони туристів зі всього світу. Прохання до міськради полягає в тому, щоб вона погодила встановлення пам’ятника та визначила для нього місце, а фінансування проєкту відбуватиметься за кошти приватних компаній і не обтяжуватиме бюджет громади.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!