В Ірпінській громаді стали першокласниками 867 дітей, ще 10600 школярів продовжать навчання

303106633 508404761284602 7854023625109173973 N

Сьогодні в Ірпінській громаді стали першокласниками 867 дітей, ще 10600 школярів продовжать навчання в різних формах – дистанційній, очній або сімейній. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Попри все наші діти будуть навчатися! Вони будуть здобувати якісну освіту Незалежної України – рідною мовою, вивчаючи рідну історію, рідні традиції, знайомлячись із творчістю і науковою діяльністю легендарних представників нашого народу. Саме за це ми боролися тут, в Ірпені, і саме за це зараз продовжує боротися Україна!» – зазначив мер.

«Сьогодні я хочу подякувати усім тим, хто допомагає нам відновлювати освітні заклади Ірпеня. Адже майже всі вони були пошкоджені під час бойових дій. Я щиро дякую дитячому фонду ООН – ЮНІСЕФ – за неймовірну допомогу в облаштуванні укриттів у школах і дитсадках. Дякую компанії SOCAR за те, що взяла на себе відбудову школи №12! Велике спасибі всім без винятку благодійникам і спонсорам! Окрема вдячність нашим вчителям. Незважаючи ні на що, більшість із них повернулися в Ірпінь працювати для наших дітей. Я знаю, що цей навчальний рік буде незвичним і подекуди складним для всіх, але наполегливість і активність наших педагогів вселяє віру в те, що разом ми все подолаємо», – написав Олександр Маркушин.

Він привітав учнів і їхніх батьків із початком нового навчального року.

«Ми всі мріяли, щоб він почався. І це сталося. Дякуємо ЗСУ за цю можливість! Бажаю вам натхнення, сил, жаги до знань і міцного здоров’я!» – наголосив міський голова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300