В ірпінській мерії провели передноворічну зустріч із родинами загиблих воїнів (фото)

3221578

Перший заступник мера Ірпеня Андрій Кравчук і керівник міського управління праці та соціального захисту населення Петро Зброжек провели традиційну передноворічну зустріч із родинами загиблих захисників України, передали дорослим продуктові набори, а дітям – ранці з канцелярією.

«Останні вісім років напередодні новорічно-Різдвяних свят наша управлінська команда зустрічається із родинами загиблих захисників України. Цьогорічна зустріч є особливо болісною, адже за цей рік число наших земляків, які віддали своє життя за Батьківщину, збільшилося майже втричі», – зазначив на своїй сторінці у фейсбуці міський голова Олександр Маркушин.

«Ми добре знаємо, що жодні подарунки не згасять біль від їхніх важких втрат. Ніщо не поверне дітям люблячих батьків, дружинам – чоловіків, батькам – синів. Але ми дуже хочемо від імені всієї нашої громади хоча б на мить зігріти їхні серця увагою і шаною. Передали діткам загиблих воїнів ранці, наповнені канцелярією. Їх для них надав благодійний фонд із Чикаго «Help Heroes of Ukraine» за підтримки Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної. А для дорослих – продуктові набори від Гуманітарного штабу Ірпеня», – написав мер.

За його словами, міська влада «бере під свою опіку стареньких осиротілих батьків, дружин і діточок Героїв». «Це найменше, що ми можемо зробити у знак вдячності за подвиг, на який пішли їхні рідні», – додав Олександр Маркушин.


Фото Олега Гриба

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300