В Ірпінській мерії привітали з перемогами юних спортсменів

Photoeditorsdk Export 2021 10 01t134330.818

В Ірпінській міськраді вручили відзнаки юним спортсменам, які здобули перемоги на національних і міжнародних змаганнях. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці команди зі спортивного орієнтування «Kyiv region O-team».

«Керівництво міста Ірпеня вітало юних спортсменів-ірпінчан з перемогами. Спортивне орієнтування, регбі, тхеквондо – десятки нагород на вітчизняній, європейській та світових аренах. Усміхнені та щасливі обличчя, море позитиву та приємних побажань, нагороди. Без зайвого пафосу і пустих слів. Дякуємо Андрію Кравчуку, Анжелі Макеєвій, Віолетті Дворніковій, Анжеліці Куценко та Юлії Устич, що знайшли час для зустрічі з юними зірочками спорту міста Ірпеня. Приємно, що Ірпінь – це місто для людей», – відзначили спортсмени.

Нагадаємо, у вересні команда «Kyiv Region O-team», яка тренується на базі Ірпінської ДЮСШ, здобула перемогу серед юнаків та юніорів та друге місце серед дорослих у загальнокомандному заліку чемпіонату України. В індивідуальному заліку орієнтувальники з Приірпіння завоювали 28 нагород (12 золотих, 8 срібних і 8 бронзових), а також отримали 2 золоті й 1 бронзову медалі за результатами спринтерської естафети.

Також у вересні вихованці Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи здобули перемоги на престижних міжнародних змаганнях із тхеквондо ВТ: Артем Балака виборов срібну медаль на перших Всесвітніх учнівських спортивних іграх U15 у Сербії, а Андрій Григорчук переміг на Міжнародному рейтинговому турнірі класу G-1 «Polish Open 2021» у Польщі.

Регбісти Костянтин Ковган, Олександр Довгаль, Данило Лещенко, які виступали в складі національної збірної України, стали чемпіонами Європи з регбі-7.

Як повідомлялося, команда КСК-ДЮСШ (Ірпінь) виборола золоті медалі на відкритому чемпіонаті України з регбі-7 серед чоловічих команд Вищої ліги та здобула путівку в Суперлігу. Також протягом вересня вихованці Ірпінської ДЮСШ завоювали срібло на чемпіонатах України з регбі-7 серед юнаків 2005–2006 років народження і серед дівчат 2007–2008 р. н. та на чемпіонаті України з регбі серед юнаків 2009–2010 р. н., а також здобули бронзу на чемпіонаті України з регбі серед юнаків 2006–2007 р. н.

На початку серпня вихованець відділення боксу Ірпінської ДЮСШ Андрій Костенко став чемпіоном України серед молоді. Він виконав норматив майстра спорту та був зарахований до основного складу національної молодіжної збірної команди України з боксу.

Плавець Олександр Ільченко здобув друге місце в київській міській Спартакіаді «Повір у себе» серед дітей з ураженнями ОРА, порушеннями зору та РФР та третє місце в марафоні «Lviv Open Cups – 2021».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

В Ірпені змагаються титуловані орієнтувальники із порушеннями слуху (відео)

Сьогодні, 21:43

Детальніше
«Україні потрібен свій фантастичний всесвіт» — автор фентезі «Кий і морозна орда» Нік Лисицький

Сьогодні, 16:14

Детальніше
Ірпінь закуповує 77 ударних дронів

Сьогодні, 15:38

Детальніше
Ірпінська громада вшанувала пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

Сьогодні, 13:09

Детальніше
В Ірпені відбудовують багатоповерхівку на вул. Київській, 53

Сьогодні, 10:20

Детальніше
Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

25 Apr 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

25 Apr 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

25 Apr 18:35

Детальніше
Всі новини
300x300