В Ірпінській міській бібліотеці триває «книжкова дегустація» (відео)

Ви можете дозволити собі регулярно купувати книжки за 700 гривень? А от регулярно читати їх можете дозволити собі запросто – в Ірпінській міській бібліотеці. Саме такими дорогоцінними примірниками оновився фонд цієї книгозбірні.

Олена Циганенко, директорка Ірпінської міської бібліотеки ім. М. Рильського:
«Ось, будь ласка, Довженко. Документи і матеріали спецслужб у двох томах. Йому ж заборонили жити в Україні, і він був під контролем Росії».

Серед новинок – художня українська та зарубіжна література, науково-популярна, книги про здоровий спосіб життя, народознавсто, психологія та інші напрямки. Директорка бібіліотеки звертає увагу на національну реліквію, унікальну пам’ятку української літератури – «Шевченківську енциклопедію». Її називають вищим рівнем дослідження спадщини Тараса Григоровича.

Олена Циганенко:
«Такої книги в нас не було ще».

Олена Циганенко каже – отримали унікальні видання не лише про великих українців, але й світові бестселери. Як приклад, бере до рук «Її величність королеву Єлизавету».

Олена Циганенко:
«У нас нема королеви, тому, я думаю, порівняти цікаво буде. Багато цікавих матеріалів».

Фонди лише міської бібліотеки імені Рильського поповнили понад 360 сучасних видань, придбаних за кошти міського бюджету. А загалом для всіх бібліотек громади закуплено більше тисячі книг на понад 160 тисяч гривень. Познайомитися з новинками можна на «книжковій дегустації» в міській бібліотеці. Вона триватиме до 16 лютого.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300