В Ірпінській міськраді розробляють програму підтримки родин загиблих учасників АТО

Photoeditorsdk Export 2021 05 12t181807.862

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин обговорив із матерями і дружинами загиблих учасників АТО проєкт програми підтримки їхніх родин, який розробляється в міськраді. Про це повідомляється на сторінці мера в соцмережі.

«Сьогодні зустрівся з матерями і дружинами наших загиблих Героїв АТО. Відтоді, як їхніх синів і чоловіків забрала війна, вважаю нашим святим обов’язком підтримувати їх у всіх життєвих ситуаціях. Разом із депутатом ІМР Антоном Головенком, головою Ради ветеранів АТО Юрієм Калініним та заступницею директора Територіального центру соцобслуговування Діаною Бондар привітали їх із Днем матері та, користуючись нагодою, обговорили різні питання, що їх турбують. Зокрема, говорили про міську програму підтримки родин загиблих учасників АТО, яку ми зараз розробляємо. У рамках цієї програми ми будемо виділяти кошти на лікування, оздоровлення, вирішення побутових проблем для людей, які втратили найцінніше і зараз особливо потребують нашої турботи», – зазначив Олександр Маркушин.

Він висловив упевненість у тому, що всі депутати міської ради підтримають ініціативу щодо прийняття такої програми, і вже найближчим часом вона буде реалізовуватись.

                                                                          
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300