В Ірпінській школі №1 збудували найбільший на території громади спортзал (відео)

Надія Дроган, журналістка:

«Зовсім скоро цей балкон буде вщент заповнений глядачами. І всі вони спостерігатимуть за міжнародними змаганнями, які відбуватимуться там, унизу. Це спортивна зала нового корпусу Ірпінської школи №1. І зараз тут наводять останні штрихи перед її відкриттям».

Загальна площа спортзали – майже 650 квадратних метрів. Окрім того, що приміщення надзвичайно велике і світле, воно збудоване ще й за найновішими європейськими технологіями та всіма міжнародними вимогами до таких об’єктів.

 Олександр Маркушин, Ірпінський міський голова:

«На сьогоднішній день це найбільша спортивна зала в нашій територіальній громаді. Ця зала відповідає всім критеріям і всім нормам. Ми можемо навіть приймати змагання міжнародного значення з волейболу, футболу, баскетболу. Я вважаю, що це найкраща спортивна зала нашого регіону».

На підлозі поклали спеціальне французьке покриття, яке має відповідні технічні характеристики саме для проведення змагань професійного рівня. Згідно з європейськими стандартами провели LED-освітлення, передбачене для таких об’єктів. У приміщенні змонтували й потужну систему вентиляції. До оздоблення стін підійшли творчо: їх розмалювали в сучасному стилі модерн. Уперше серед шкільних спортзалів на стіні встановлять прилад, що не належить до спортивного знаряддя.

 Cергій Росстальний, керівник підрядної організації:

«Тут буде знаходитися мультимедійний екран, монітор, який буде заведений під відповідну акустичну систему, і ви зможете спостерігати в режимі онлайн за проходженням будь-яких змагань».

 Олег Білорус, начальник управління освіти і науки Ірпінської міськради:

«Перед тим, як проєктувати цей навчальний корпус, ми ставили собі за мету не тільки збільшити кількість місць для навчання за партами для наших діточок, а й створити належні умови для організації занять фізкультурою і спортом, секційної роботи, гурткової роботи. Це все створює умови для того, щоб наші дітки якісно займалися і з бажанням ходили до спортивної зали».

Роздягальні спортзалу зробили з душовими кабінами, як і належить для таких об’єктів. До повного завершення зали залишилося додати останні штрихи в розмальовці стін та поприбирати будівельне сміття.

 Надія Дроган:

«Окрім цього шикарного спортивного залу, в школі є ще один спортзал (він же гімнастичний зал), є актова зала і дуже багато інших надзвичайно цікавих локацій – крім, звичайно, класних кімнат. Але про це – в інших сюжетах».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

Сьогодні, 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

Сьогодні, 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

Сьогодні, 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

Сьогодні, 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

Сьогодні, 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300