В ірпінському ліцеї провели інтелектуально-розважальну онлайн-гру «Spring Quiz Irpin» (відео)

На столі в очікуванні переможців виблискують символічні призи, а перед монітором ноутбука йде жвавий підрахунок голосів. Цього разу інтелектуально-розважальну гру «Spring Quiz Irpin» у стінах ІЛІТу через карантин проводили онлайн. Її незмінним ведучим традиційно є автор гри Іван Нечипорук.

Іван Нечипорук, учитель інформатики та робототехніки ІЛІТ:
«В основу було покладено ігри, які відбуваються в приміщеннях пабів – вони називаються «квізи» й родом із далекої Ірландії – батьківщини Книги рекордів Гіннеса. Але ми це переформатували в такий навчальний формат, де можна було б змагатися на ерудицію, перевіряти одне одного, наскільки ми інтелектуальні й освічені, наскільки можемо давати відповіді на шкільні запитання – як дорослі, так і молоді».

В ІЛІТі подібні бої інтелектуалів – уже добра традиція, якій більше трьох років. Раніше такі квізи проводили щомісяця лише для учнів. Зараз у грі беруть участь не лише вчителі, а й батьки.

Іван Нечипорук:
«Брати участь може будь-хто, навіть ви можете зібрати свою команду і позмагатися в інтелектуальному шоу. Ви бачили, який формат – гра проводиться онлайн, підсумки вони (гравці) теж бачать на своїх екранах».

Цього разу у «Spring Quiz Irpin» узяли участь 24 команди з Київської та Житомирської областей. Віковий діапазон учасників сягав від 12 до 99 років. Перше місце виборола команда вчителів із Житомира, яка делікатно поступилася грошовим призом наймолодшій команді з Ірпеня. Гра проходила за підтримки Товариства «Відважних». 

Іван Нечипорук:
«Товариство «Відважних» на чолі з головою Інвестиційної ради Володимиром Андрійовичем Карплюком є генеральним спонсором даного проєкту. Ми дуже вдячні їм за підтримку інтелектуальних ігор у нашому закладі і в Україні в цілому».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300