В Ірпінському НВО «Освіта» оновлюють вбиральню і не тільки (відео)

Замість холоду і розрухи – тепло й комфорт. В Ірпінському НВО «Освіта» оновлюють хлопчачу вбиральню. Капітальний ремонт розпочали два тижні тому. За цей час установили новенький радіатор, удосконалили каналізацію та вже майже укомплектували сучасну вентиляційну систему.

Віолетта Дворнікова, депутатка Ірпінської міськради від ВО «Батьківщина»:
«На сьогоднішній день, завдячуючи міській раді й Олександру Маркушину, ми знайшли кошти й виділили приблизно 293 тисячі гривень на те, щоби зробити ремонт хлопчачого туалету, якого так не вистачало».

Олексій Кучинський, директор Ірпінського НВО «Освіта»:
«Знято верхній шар плитки, яка була, встановлюється зараз система опалення, встановлено новий радіатор, і ще планується, звичайно, встановлення кабінок, витяжної системи. Буде встановлено також три умивальники з гарячою водою і бойлер».

Окрім нової вбиральні, змін зазнають і шкільні класи. Невдовзі осучаснять два предметні кабінети.

Олег Білорус, начальник управління освіти і науки Ірпінської міської ради:
«До кінця місяця заклад отримає два навчальні кабінети фізики й хімії, обладнані за сучасними вимогами, щоб діткам було комфортно, зручно і якісно отримувати освітні послуги».

Кардинальні оновлення чекають на школу не лише всередині, а й ззовні.

Олексій Кучинський:
«На останній сесії міської ради були виділені кошти на виготовлення проєкту прибудинкової території нашої школи, і ми в цьому році плануємо цей проєкт все-таки виготовити з тією метою, щоб наступного року вже розпочати ремонтні роботи і зробити кращою прибудинкову територію навколо школи».

Наступного року в НВО «Освіта» планують замінити огорожу, відремонтувати шкільне подвір’я, встановити велопарковки та створити зелену зону для відпочинку та навчання на свіжому повітрі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини! 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300