В Ірпінському терцентрі соцобслуговування запрацювала перукарня і не тільки (відео)

Мийка для волосся, перукарські інструменти, спреї – все точнісінько, як у салоні. В Ірпінському терцентрі соціального обслуговування запрацювала власна перукарня. Лариса Федорівна – перша клієнтка сьогодні. Каже – досі соцпрацівники стригли її лише вдома.

Лариса Федорівна, підопічна Територіального центру соцобслуговування:
«Тут уперше, в цьому кабінеті».

Журналістка:
«Вам подобається?»

Лариса Федорівна:                                                              
«Звичайно!»

Анна Хаменко, працівниця Територіального центру соцобслуговування:
«Десь із місяць на повну силу ми працюємо в перукарні у нас у Терцентрі».

Перукарня – не єдина гарна новина. Директорка Терцентру Діана Бондар показує і оновлений «Банк одягу». Сюди мешканці міста приносять свої непотрібні речі, а комусь вони стають у пригоді. Одяг сортують по поличках – випраний та попрасований. Бо разом із гардеробною оновилася і пральна кімната.

Діана Бондар, директорка Територіального центру соцобслуговування:
«Є дитячі речі, жіночі, чоловічі, підліткові. Одяг отримують наші підопічні й також люди, які приходять із вулиці, вибирають, що їм потрібно й користуються цим одягом».

Щосереди в Терцентрі – традиційне зібрання колективу. Тут і «старожили», які працюють у цій сфері роками, і «новачки», які тільки звикають до своїх обов’язків.

Лілія Осадчук, працівниця Територіального центру соцобслуговування:
«Я була в пошуках роботи. Мені запропонувала знайома – я прийшла й спробувала. І зрозуміла, що ця робота мені до душі, підходить колектив. Ну й вирішила залишитися».

Діана Бондар:
«З новим колективом ми намагаємося надавати дійсно якісні соціальні послуги вдома. Тому ми й проводимо кожної середи наради – розказуємо, як надавати ці якісні послуги, щоб люди були задоволені. І надалі будемо працювати на благо міста, громади. Дякую всім за підтримку!»

На сьогоднішній день на обліку в Терцентрі – 125 підопічних. 45 із них – із особливими потребами. Майже кожен тиждень їх кількість змінюється. А от допомога тут потрібна постійно. Якщо ви не знаєте, куди віддати свої непотрібні речі, чи у вас виникли додаткові питання – телефонуйте за номером (067)369-72-56 (Діана Бондар).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300