В ірпінських школах узялися за відновлення вікон

Photoeditorsdk Export

В ірпінських школах розпочинається демонтаж і заміна пошкоджених вікон. Зокрема, такі роботи вже тривають у школі №1 і незабаром мають стартувати в ліцеї №3.

«На території Ірпінської міської територіальної громади російські окупанти безжалісно і цинічно знищували дитячі садочки і школи. Заклади освіти громади починають потихеньку оговтуватися та відновлюватися після жахливих бомбардувань та обстрілів окупантів, які нещадно і цілеспрямовано руйнували інфраструктуру системи освіти. Пошкоджень зазнали практично усі школи та дитячі садочки. Від прямих потраплянь та вибухової хвилі зруйновано до 70 відсотків вікон, які потребують відновлення. В Ірпінській СЗОШ №1 вже третій день поспіль працюють на волонтерських засадах представники ТОВ «Компанія Вікна-Стар», які взялися за демонтаж пошкоджених вікон, прибирання скла, тимчасове закриття віконних рам плівкою і, в подальшому, встановлення нових склопакетів», – розповідається на сайті міського управління освіти і науки.

Як повідомив директор Ірпінського ліцею №3 Станіслав Федоров, цей освітній заклад уже теж підготували до встановлення нових вікон.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300