Реклама

В Офісі Президента підтвердили наміри Азербайджану допомогти у відбудові Ірпеня

263e6f0a4cdeb66db3571af30e1ca1f4 1687366961 Extra Large

В Офісі Президента підтвердили наміри Азербайджану взяти участь у відбудові Ірпеня. Про таку допомогу Володимир Зеленський домовився з Президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим під час свого візиту до Кишиніва.

21 червня Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у новопризначеного посла Азербайджану в Україні Сеймура Мардалієва. Вітаючи посла з його призначенням, Президент України переказав вітання Президенту Азербайджану та згадав про домовленість щодо участі країни у відбудові Ірпеня.

«Наші команди вже працюють над виконанням цієї домовленості. Це буде конкретним внеском у повоєнне відновлення України», – акцентував Глава держави.

Варто зазначити, дружба між Ірпенем та Азербайджаном має дуже давнє коріння. До повномасштабної війни, здебільшого, відбувався обмін досвідом. Після – Азербайджан підставив Україні та Ірпеню надійне плече підтримки. Зокрема, азербайджанська компанія SOCAR допомогла відновити пошкоджений ліцей «Лінгвіст». Також на початку червня новопризначений посол Азербайджану в Україні Сеймур Мардалієв відвідав Ірпінь та наголосив, що його країна продовжуватиме допомагати Ірпеню у всіх тих напрямках, в яких необхідно.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300
Реклама