В Університеті ДФС в Ірпені організовується Національний студентський форум

225502892 112008201174761 82746851389019639 N

20–21 серпня в Університеті державної фіскальної служби України (УДФСУ) в Ірпені відбудеться Національний студентський форум «Освіта, лідерство, відповідальність», на який запрошуються студенти з усієї України. Форум присвячений 30-й річниці незалежності України. Про це повідомляє пресслужба вишу.

Організатори заходу – Міністерство освіти і науки України, Міністерство фінансів України, УДФСУ та Ірпінська міська рада.  

«Це дводенний інтенсив для студентів, які прагнуть більшого! Програма насичена неймовірними спікерами, інтерактивними тренінгами, драйвовими можливостями для нетворкінгу. Під час форуму відбудуться заходи, спрямовані на розширення освітніх та фінансових можливостей студентства… Відбудуться панельні дискусії з бізнесменами, науковцями та лідерами думок з обговорення сучасної освітньої політики, бізнесу і викликів, які постають перед молоддю та студентством. Також студенти зможуть поспілкуватися зі спікерами у неформальній атмосфері та отримати професійні поради від фахівців із різних напрямків. Родзинкою форуму буде презентація наукових, соціальних, екологічних та творчих проєктів студентів з різних регіонів України», –зазначається в повідомленні.

Для учасників заходу також запланована екскурсія містом, флешмоб до Дня Державного Прапора України, «Ірпінь Stud Party» та ще багато цікавого.

Для участі у форумі необхідно заповнити заявку. Реєстрація відкрита до 24:00 12 серпня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300