В Університеті ДФС відбувся перший випуск бакалаврів-журналістів (відео)

В Університеті державної фіскальної служби – святково вбрана зала, на стінах – барвисті кульки, а на столах – запашні троянди. Сьогодні – перший в історії навчального закладу випускний у журналістів.

Юлія Шерепот, випускниця Університету ДФС України:
«Ми відкрили історію, це класно. Емоції дуже складно описати, я в захваті. Це нереально класно».

Аліна Павловська, випускниця Університету ДФС України:
«Це такий піднесений настрій, це щось таке особливе, наче ти не просто випускник-бакалавр, а першопроходець».

Журналісти не лише «першопроходці» інституту, а й що символічно – отримують довгоочікувані дипломи в соту річницю Університету. Розділити радість із випускниками завітали викладачі, батьки та почесні гості.

Світлана Остапа, членкиня Національної спілки журналістів:
«На вас дуже велика надія, що ви будете працювати так, щоб вам довіряли. Кожен журналіст має перевіряти інформацію, збалансовувати інформацію. Там небагато правил, але вони в усьому світі однакові для журналістів різних країн».

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Залишайтеся в першу чергу вірними собі, будьте чесними перед собою. У вас попереду чудове життя, проведіть його з користю для себе, для країни і для нас усіх».

Випускники вручили кураторці групи традиційні листи бажань, які пізніше покладуть до капсули часу. А гостям презентували власний короткометражний фільм-послання наступним поколінням.

Наталія Зикун, завідувачка кафедри журналістики, української словесності та культури:
«У нас було багато різних відкриттів і дуже багато емоцій. Я впевнена, що ви ще навіть не усвідомили, скільки ви всього отримали протягом цих чотирьох років. Це стане надійним фундаментом у вашому професійному дорослому житті».

Позаду залишаються чотири роки студентського життя, сповненого пригодами та цікавими знайомствами, всеукраїнські фестивалі, конкурси та безцінний досвід – як от практика на «Інтері», радіо «Свобода», в інформаційному агентстві ITV. Всього 24 журналісти отримали довгоочікуванні дипломи бакалаврів: 11 – денної форми й 13 – заочної. Серед них дві випускниці – Аліна Павловська та Ольга Кацан – отримали дипломи з відзнаками.

Ольга Кацан, випускниця Університету ДФС України:
«Оцей увесь результат, який сьогодні почули інші випускники, почули гості, став можливим якраз через те, що є поруч люди, які вірять у мене. Тому потрібно оточувати себе прекрасними людьми, які підштовхнуть, допоможуть, витруть слізки, коли це буде необхідно, але з якими ви загалом будете доповнювати одні одних і працювати як єдина команда».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300