Валерій Андрійцев прокоментував свою перемогу в Кубку України з вільної боротьби

Photoeditorsdk Export 2019 12 10t120038.691

Виборювати «золото» Кубка України з вільної боротьби довелося в умовах реальної конкуренції, і наявність такої конкуренції сприяє успіхам українських спортсменів на міжнародному рівні. Про це сказав борець Валерій Андрійцев з Ірпеня Київської області у відеокоментарі з приводу своєї перемоги, опублікованому на фейсбук-сторінці Асоціації спортивної боротьби України.

Валерій Андрійцев здобув золоту медаль у ваговій категорії 97 кг. У фіналі він переміг представника Дніпропетровської області Муразі Мчедлідзе – бронзового призера чемпіонатів світу і Європи серед спортсменів віком до 23 років.

«Перемагати завжди радісно, адже кожен спортсмен їде на змагання за перемогою. У нашій ваговій категорії є конкуренція, є підростаюче покоління, і це дуже добре для того, щоб на міжнародній арені в нас був результат», – зазначив Андрійцев.

При цьому він зауважив, що «основним є бажання та віра в свої сили».

Як повідомляє Асоціація спортивної боротьби, в командному заліку Кубка України чоловіча команда Київської області посіла перше місце.

Валерій Андрійцев – заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських ігор та чемпіонату Європи 2012 року, бронзовий призер чемпіонату світу 2014 року, чемпіон Європи та світу серед юніорів, переможець низки міжнародних турнірів.  

Нагадаємо, золоту медаль Кубка України з вільної боротьби серед жінок здобула ірпінчанка Ірина Коляденко.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300