Валерій Харчишин на концерті у Варшаві: «Ірпінь став форпостом для Києва. Тепер Київ – форпост для всієї Європи» (відео)

Photoeditorsdk Export (3)

На концерті у столиці Польщі, який відбувся вчора ввечері, лідер українського рок-гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин наголосив на тому, що Ірпінь зупинив російську навалу на підступах до столиці України, і тепер Україна продовжує боротьбу проти ворога, який загрожує всій Європі.

«Ірпінь став форпостом для Києва. Тепер Київ став форпостом для всієї Європи. Тому що тепер уся Європа – це Україна, як і Україна – це Європа. Усі тепер борються за те, щоб зупинити ворога в наших воротах. Якщо ми зупинимо його всі разом – то Європа житиме, якщо ні – то значить ні», – сказав музикант.

Концертом у Варшаві гурт «Друга Ріка» завершив свій благодійний тур містами Європи «Хто, якщо не ми?», під час якого проводився збір коштів для допомоги Збройним силам України та українцям, які постраждали від війни. У рамках туру команда виступала в Литві (Вільнюс), Латвії (Рига), Естонії (Таллінн), Чехії (Прага, Брно), Франції (Париж, Ніцца) та в польських містах Краків, Вроцлав, Гданськ і Лодзь.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300