Вчителів фізкультури та тренерів Ірпеня привітали з професійним святом (відео)

Часто вони непомітні. Але саме їхня праця і досвід стоять за найвищими досягненнями й перемогами. Напередодні Дня фізичної культури і спорту в Ірпінській міській раді привітали тренерів та вчителів фізкультури, які з року в рік виховують юних чемпіонів.  

Андрій Кравчук, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Ми пишаємося нашими тренерами, які навчають дітей. Ці діти стають чемпіонами України, світу, навіть олімпійськими чемпіонами. Тому ми дуже вдячні їм за те, що вони прославляють наш Ірпінь на всю Україну і навіть на весь світ».

Анжеліка Куценко, начальниця відділу фізичної культури та спорту Ірпінської міськради:
«Ми сьогодні нагороджуємо наших тренерів, учителів фізкультури за те, що вони зробили великий внесок у розвиток фізичної культури і спорту міста Ірпінь. Дякуємо їм велике, вони в нас молодці!»

А дякувати ірпінським тренерам і вчителям справді є за що: щороку їхні вихованці здобувають десятки перемог на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, спартакіадах, чемпіонатах. Секрет успіху – в любові до своєї роботи, зізнаються винуватці свята.

Сергій Брюзгін, тренер із регбі Ірпінської ДЮСШ:
«Я вважаю, що це одна з найпрекрасніших професій – виховуєш мужню молодь. Дійсно, сьогодні вона (професія тренера – ред.) потрібна».

Володимир Тарасов, директор Ірпінської ДЮСШ:
«Вони, як ніхто інший, можуть організувати сьогодні дітей, відволікти їх. Колись казали – з вулиці треба забрати, а сьогодні треба забирати від мобільних телефонів. А якраз ця професія спонукає до того, щоб діти рухалися, розвивалися, були активними й здоровими».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300