Вдова загиблого на Донбасі офіцера отримала квартиру в Ірпені

Photoeditorsdk Export (32)

Cьогодні під час сесії Ірпінської міськради в. о. мера Анастасія Попсуй та перший заступник міського голови Олександр Маркушин вручили документи на нову квартиру Інні Бобер – вдові українського розвідника, який загинув на Сході України. Квартира була виділена за сприяння керівництва міста. 

«Я дуже вдячна за шану, повагу до мого чоловіка. У 2014 році я вимушено покинула рідне місто. Тепер з упевненістю можу сказати, що Ірпінь став для мене рідним. Сподіваюся, що я і моя родина будемо гідними членами нашої ірпінської громади», – сказала Інна Бобер. 

Полковник Сергій Бобер служив у Службі зовнішньої розвідки України. Від початку бойових дій на Донбасі очолював осередок спротиву в тилу ворога, який збирав розвідувальну інформацію. Загинув він 14 липня 2014 року в рідному Луганську, повертаючись із виконання завдання – потрапив під мінометний обстріл сепаратистів. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Як повідомив на сесії заступник голови Ради учасників АТО при міському голові Антон Головенко, в Ірпені всім родинам загиблих на Сході України були виділені земельні ділянки. Також вони отримали квартири: одні – за державною програмою, інші – від міської ради.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300