Велосипедний флешмоб в Ірпені

В Ірпені пройшов флешмоб «Велосипедом на роботу». Ірпінці проїхалися від «Ірпіньводоканалу» до Академмістечка, щоби нагадати міському голові Києва Віталію Кличку про готовність спільними зусиллями побудувати велодоріжку, яка сполучить два міста велорухом.

Володимир Карплюк, голова Інвестиційної ради Ірпеня:

«Ми вже організовували велозаїзди, коли відкривали вулицю Підгірну, також ми організовували кілька благодійних акцій на велосипедах».

Анастасія Попсуй, в.о. Ірпінського міського голови:

«Я спеціально заради такої акції взяла вихідний. Ми за здоров’я, за гарний приклад, за велодоріжку до Києва.,

Під час велосипедного флешмобу жоден із велосипедистів не постраждав. І до Києва доїхали всі, ну, майже всі. Адже подолати близько 20 километрів лише в один бік далеко не кожному під силу. Тому ірпінці з нетерпінням чекають на велотрасу. Щоби тримати себе в формі і тонусі. 

Інна Раілко, заступник головного лікаря ІЦМД:

«В принципі цей флешмоб – дуже класна ідея, і я дуже хочу, щоби в моєму рідному місті були такі велодоріжки не просто в якомусь одному напрямку, а по всьому місту, щоби можна було добратися до школи, до роботи, до садочка»

Максим Плешко, депутат Ірпінської міськради:

«Я мрію про цю велодоріжку і щоби замість мафів біля Академмістечка побудували велопарковку, на якій можна було б залишати велосипеди на збереження, коли йдеш у метро».

Олеся Олійник, засновник СК «Територія спорту»:

«Хочеться звернутися до громади, щоби вели здоровий спосіб життя і долучалися до спортивних заходів в Ірпені та були активними». 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300