Верховний Суд визнав незаконними спроби Бучанської міськради привласнити приміщення Ірпінської лікарні, військкомату й МНВК

Photoeditorsdk Export 2020 05 21t130301.726

20 травня Верховний Суд остаточно підтвердив законність права власності Ірпінської міської ради на комплекс будівель і споруд Ірпінської центральної міської лікарні, яка розташована в місті Буча на вул. Польовій. Крім цього, Верховний Суд скасував рішення судів першої та апеляційної інстанцій, які раніше визнавали за Бучею право власності на приміщення Міжшкільного навчально-виробничого комбінату (МНВК) та військового комісаріату на вул. Яблунській. Про це повідомила пресслужба Ірпінської міської ради.

Наслідком рішення Верховного Суду щодо лікарні має стати надання Бучанською міською радою в оренду громаді Ірпеня земельної ділянки, на якій розташований медичний заклад, інформує пресслужба, посилаючись на роз’яснення юридичного відділу ІМР.

«Що стосується приміщення МНВК та військкомату, то Верховний Суд визнав незаконними дії реєстратора, який зареєстрував цю будівлю в комунальній власності Бучі, і тепер справу знову розглядатиме суд першої інстанції. Сподіваємося, що і в цьому випадку законність буде відновлено остаточно», — зазначається в повідомленні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300