Відділення саперів ірпінського добровольчого формування отримало від благодійників мікроавтобус

294898689 1689668414735708 2915160975885442529 N

Відділення розмінування добровольчого формування Ірпінської громади №1 отримало від благодійників із Буковини мікроавтобус «Fiat Ducato». Про це повідомляється на фейсбук-сторінці ірпінської «Муніципальної варти».

«З перших днів після звільнення Ірпеня від російських окупантів при добровольчому формуванні Ірпінської міської територіальної громади №1 запрацювало відділення розмінування. Попри повну деокупацію Київської області наслідки бойових дій переслідуватимуть місцевих жителів ще багато років. Щодня ми бачимо фотографії небезпечних залишків війни: нерозірваних снарядів, встановлених розтяжок, схованок зі зброєю тощо. День у день ірпінські сапери отримують від мешканців громади багато заявок щодо виявлення або підозри на наявність вибухонебезпечних предметів. Добровольче формування Ірпінської міської територіальної громади №1 висловлює щиру подяку громадській організації «Гідність Буковини» в особі Танасія Гуцула за величезну допомогу нашій територіальній обороні — переданий мікроавтобус «Fiat Ducato», який є вкрай необхідним відділенню розмінування для виконання завдань!» – йдеться в повідомленні.

Його автори нагадали, що в Ірпені працює цілодобова гаряча лінія патрульної служби добровольчого підрозділу.

«У режимі 24/7 приймаються виклики, зокрема й щодо розмінування (знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів). Запишіть собі та передайте рідним і близьким — 0683799227. Доступні месенджери «Viber», «Telegram» та «WhatsApp». Лінія працює для Ірпеня, Михайлівки-Рубежівки, Забуччя, Козинців та Діброви», – зазначили в «Мунварті».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння та Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300