Відтепер КП «УЖКГ «Ірпінь»» буде вивозити сміття лише в пакетах підприємства (відео)

Ці пакети з логотипом комунального підприємства «УЖКГ «Ірпінь»» точно впізнає більшість мешканців громади. Уже два роки такими користуються тисячі абонентів підприємства. З грудня в таких пакетах почали вивозити сміття в мікрорайонах Романівка та Стоянка.

Дмитро Сухомлин, заступник директора КП «УЖКГ «Ірпінь»»:
«Тут близько 700–800 абонентів. Ми зараз це запровадили з 1 грудня. З наступної п’ятниці сміття ми будемо забирати лише в цих брендованих пакетах – для того, щоб відслідкувати кількість сміття, об’єм сміття, а також сплату за надані послуги».

Один пакет коштує 29 гривень 54 копійки. Вони якісні та міцні. Створені спеціально для твердих побутових відходів. Норма накопичення на одну особу в місяць – 170 літрів.

Василь Іванович щойно підписав договір із УЖКГ «Ірпінь». У його родині – чотири людини, тож отримує чотири пакети для сміття.

Василь Нальопа, мешканець Ірпеня:
«Зручно в пакетах, і не врізнобій усе підряд, а акуратно, культурно в пакеті все буде».

А ось Віктор Петрович пакети не купує, бо має власний контейнер. Вийшов привітатися з комунальниками. Каже, що дуже задоволений їхньою роботою.

Віктор Терек, мешканець Ірпеня:
«У цілому роботою комунальних служб Ірпеня задоволений. Усе робиться оперативно, комунальні служби постійно вдосконалюють свою роботу – моє таке враження».

За детальною інформацією щодо укладення договору про вивіз сміття можна зателефонувати за номером – (04597)61-420 або (067)398-18-37.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300