Володимир Карплюк: «Податковий університет дав мені поштовх до розвитку»

260131118 1996856727159711 7135986952599231856 N

Голова Інвестиційної ради Ірпеня, ексмер міста й лідер партії «Нові Обличчя» Володимир Карплюк розповів, що Державний податковий університет, де він навчався й працював, дав йому поштовх до розвитку та подарував багатьох друзів і соратників. Про це йдеться в пості політика на його фейсбук-сторінці й телеграм-каналі з нагоди 100-річчя вишу, яке відзначається в ці дні.

«Коли мене запитують, де я навчався після школи, я з гордістю розказую про Державний податковий університет. Для мене це дуже особливе місце, з яким пов’язана важлива частина мого життя. Саме бажання здобувати вищу освіту в цьому закладі привело мене в Ірпінь. Саме Університет дав поштовх до розвитку мене як особистості, як лідера, адже мав честь очолювати там Студентський парламент. І навіть як педагога, бо свого часу викладав тоді ще в Академії та був методистом відділу виховної роботи. А ще саме Державний податковий університет подарував мені багатьох вірних друзів і соратників – надійних членів команди, з якими йдемо пліч-о-пліч вже майже двадцять років», – написав голова Інвестради Ірпеня.

«Університет відзначає свій 100-літній ювілей. Щиро хочу, щоб його розвиток не припинявся. Щоб викладачі з радістю поспішали на роботу, а студенти – в аудиторії. Щоб коридори Університету дихали життям та енергією, і десь в його стінах виростали нові президенти, міністри, мери, депутати і всі ті, хто буде й надалі розвивати нашу країну і нашу громаду», – наголосив Володимир Карплюк.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300